Παρασκευή 17.09.2021 | Εορτάζουν: Σοφιανός, Σοφούλης, Σοφία, Σόνια, Σοφιανή, Σόφη, Σοφίνα, Φιφή, Σοφούλα, Σοφίτσα, Σοφάκι, Πίστη, Πίστις, Ελπίδα, Ελπίς, Αγάπιος, Αγάπη, Σοφιάννα, Αγαθοκλής, Αγαθοκλέας, Αγαθόκλεος, Αγαθόκλεια, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Παντολέων, Παντολέοντας, Παντολεοντής, Παντολεοντία, Παντολεοντή, Πηλεύς, Πηλέας

Ασφαλή τα σχολεία του Δ. Τρικκαίων στην επανέναρξη μαθημάτων

ΤΟΠΙΚΑ01.06.2020 | 6:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με πλήρη προεργασία, θετικά όλα τα αποτελέσματα. Ο λόγος για την προετοιμασία του Δήμου Τρικκαίων για το άνοιγμα των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, μετά την καραντίνα για τον κορονοϊό.

Οι υπηρεσίες του Δήμου ήδη είχαν προνοήσει και προμηθεύτηκαν τα σχετικά υλικά (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες κ.α.) μαζί με όσα απέστειλε προς βοήθεια το υπουργείο Παιδείας.

Επίσης, προηγήθηκε ο πλήρης καθαρισμός όλων των διδακτηρίων, ενώ υπήρξε συνεννόηση κα με τις καθαρίστριες, για τον τρόπο με τον οποίο θα ασκούν τα καθήκοντά τους. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ακης Αναστασίου επισκέφθηκε σχολεία του Δήμου Τρικκαίων και συναντήθηκε, τόσο με εκπαιδευτικούς όσο και με μαθητές/τριες/. Δήλωσε ικανοποιημένος από τα όσα έγιναν, «καθώς πλέον η σχολική κοινότητα, με τη συνδρομή του Δήμου, μπορεί να αισθάνεται ασφαλής για το νέο άνοιγμα των σχολείων».

Από το γραφείο Τύπου

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop