Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ασφαλτοστρώσεις από τον Δ. Τρικκαίων στον Πυργετό

ΤΟΠΙΚΑ08.05.2024 | 5:05 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η εορταστική περίοδος ολοκληρώθηκε, ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει τις ασφαλτοστρώσεις. Ειδικά στον Πυργετό, όπου ένα μεγάλο τμήμα του συνοικισμού έχει ασφαλτοστρωθεί προς τα δυτικά, επιλύοντας το πρόβλημα με την κατάσταση του δρόμου, που δημιουργήθηκε μετά τα έργα αποχέτευσης.

Στον συνοικισμό η ΔΕΥΑΤ αρχικώς, υλοποίησε ένα μεγάλο έργο αποχέτευσης για τις οικίες, εκσυγχρονίζοντας την περιοχή. Η ασφαλτόστρωση γίνεται σε μήκος 2,5 χλμ. συνολικά. Επιπρόσθετα, ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο κέντρο της πόλης, στις οδούς Σωκράτους (από Κονδύλη έως Κολοκοτρώνη) και Πλούτωνος (από Περραιβού μέχρι Μακεδονίας). Επρόκειτο για έργο της ΔΕΥΑΤ, καθώς υλοποιούνται τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης σε όλη την πόλη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης