Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ασφαλτοστρώσεις στο κέντρο της πόλης και στον Πυργετό

ΤΟΠΙΚΑ25.04.2024 | 3:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζει τις ασφαλτοστρώσεις ο Δήμος Τρικκαίων βάσει του υφιστάμενου προγράμματος, αλλά και η ΔΕΥΑΤ ως αποκατάσταση δρόμων μετά τα έργα ύδρευσης.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς επισκέφθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 τον Πυργετό. Εκεί, όπου τα έργα αποχέτευσης ολοκληρώθηκαν και πλέον οι δρόμοι αποκαθίστανται. Και μάλιστα σε μήκος 2.500 μ. σε ολόκληρο τον οικισμό, μέχρι την Αγία Μονή (όπου θα συνεχιστούν τα έργα το επόμενο διάστημα).

Στη συνέχεια ο κ. Σακκάς επισκέφθηκε τις ασφαλτοστρώσεις της ΔΕΥΑΤ στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για αποκαταστάσεις στο οδόστρωμα μετά τα έργα ύδρευσης στην οδό Σωκράτους (από Κονδύλη έως Κολοκοτρώνη) και Πλούτωνος (από Περραιβού μέχρι Μακεδονίας).

Παραβρέθηκαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Γιώργος Καταβούτας και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Μπλουγούρας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης