Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ασφαλτόστρωση στη Ράξα

ΤΟΠΙΚΑ24.05.2024 | 3:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ολοκληρώνεται ένα έργο για την ασφάλεια των οδηγών στη Ράξα. Ο Δήμος Τρικκαίων κατασκεύασε κυκλικό κόμβο στην είσοδο του χωριού (κατεύθυνση από Τρίκαλα), προκειμένου να μειώνεται η ταχύτητα των οχημάτων, να μπορούν οι οδηγοί να ακολουθούν πιο εύκολα τις διαφορετικές διαδρομές και να υπάρχει ασφάλεια και για τους πεζούς.

Το έργο ολοκληρώθηκε σε πολύ σύντομο διάστημα, με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Καταβούτα να σημειώνει ότι «στοχεύουμε πάντα σε λύσεις που διευκολύνουν τους οδηγούς και δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας για τους πεζούς».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης