Δευτέρα 15.08.2022 | Εορτάζουν: Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Τάκης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Νάγια, Δέσποινα, Δέσπω, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω,Μαρία, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαίρη, Μαρινίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μάνια, Μάρα, Μαράκι, Μάριος,Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Μαριάντζελα, Μαρινέλα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Ηλιοστάλακτη, Καθολική, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια,Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

«Αστείο να κουβεντιάσουμε για εκλογές»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ05.06.2020 | 5:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ως άτοπη για αυτή τη χρονική περίοδο χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου την όποια συζήτηση για τις επόμενες εκλογές, όπως δήλωσε χθες στη Λέσχη 97,6.

«Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κουβέντα για τις επόμενες εκλογές, υπάρχει μια μεγάλη…αγωνία που είναι αδικαιολόγητη. Είναι αστείο να κουβεντιάσουμε για τις εκλογές που θα γίνουν σε 3 χρόνια. Τη στιγμή αυτή με νοιάζει να λύσουμε τα προβλήματα που έχουμε, να επανεκκινήσουμε την οικονομία και να φέρουμε ανάπτυξη, και να μειώσουμε την ανεργία. Δεν πρόκειται να μιλήσω για τις επόμενες εκλογές, πρέπει αυτή την ώρα να δουλέψουμε. Είναι χρήσιμο να σε περιβάλλει με εμπιστοσύνη ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί, γιατί μπορούμε έτσι να λύνουμε τα προβλήματα του τόπου μας και να φέρνουμε έργα στην περιοχή. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Όλα τα άλλα θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα.» τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης