Δευτέρα 19.10.2020 | Εορτάζουν: Κλεοπάτρα, Κλειώ, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Φήλιξ, Φίληξ, Φίλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη, Φηλικίτη

Αστειότητες γύρω από τον Α.Ο Τρίκαλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ13.06.2020 | 8:01 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Τις τελευταίες ώρες και πάλι κάποια ανυπόστατα δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα social media δημιουργούν εντυπώσεις γύρω από τον Α.Ο Τρίκαλα

‘Επειτα από το σημερινό ρεπορτάζ ιστοσελίδας που ανέφερε ότι υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον Ηλία Αιβάζογλου και τον αδερφό του Γιώργο, κατά την εκδίκαση της καταγγελίας του δεύτερου εις βάρος του πρώτου στην ΕΕΑ, ορισμένοι επέλεξαν το δρόμο των Fake News, δημιουργώντας μία ψευδή εικόνα διάλυσης στον Α.Ο Τρίκαλα.

Μάλιστα, κάποιοι το…τερμάτισαν λέγοντας ακόμη και ότι θα αποχωρήσουν παίκτες και προπονητής και ότι η ομάδα δεν πρόκειται να αδειοδοτηθεί από την ΕΕΑ.

Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και η αλήθεια είναι ότι μερικούς ο Ηλίας Αιβάζογλου τους έχει πονέσει όλο αυτό τον καιρό, καθώς οι προσεγμένες κινήσεις του σε όλα τα επίπεδα, αφενός μεν διατηρούν την ομάδα ισχυρή οικονομικά και αγωνιστικά, ενώ παράλληλα ο ίδιος έχει δικαιωθεί σε μία σειρά από γεγονότα.

‘Οταν αυτοί που λένε τώρα περί διάλυσης του Α.Ο Τρίκαλα πριν λίγο καιρό έγραφαν ότι θα έχουμε αναδιάρθρωση με δύο ομίλους στη SL2 , ο πρόεδρος του Α.Ο.Τ και όσοι γνωρίζουν καλά τα γεγονότα γελούσαν, ξέροντας ότι ένα τέτοιο σχέδιο δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει με τίποτα.

Φαίνεται όμως ότι μερικούς τους έμεινε το απωθημένο και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να χαλάσουν την εικόνα του Α.Ο.Τ κάτι που δεν πρόκειται όμως να συμβεί , καθώς η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και σύντομα θα πάρουν και πάλι τις απαντήσεις τους.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop