Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

«Ασυνεννοησία» στο θέμα με το ΤΕΕ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ24.01.2024 | 5:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μια ασυνεννοησία στην επιστολή από την E-Trikala προς το ΤΕΕ και πάνω σε λάθος του Οδυσσέα Ράπτη απέδωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς το ζήτημα των τελευταίων ημερών για τη σύνθεση του Δ.Σ. της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στη Λέσχη 97,6 «Δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, έγινε όμως ένα λάθος από τον κ. Ράπτη. Από τη στιγμή που ο διευθύνων σύμβουλος της E-Trikala έστειλε την επιστολή προς το ΤΕΕ με δική του υπογραφή, χωρίς να το ξέρω εγώ, το αποδίδω σε ασυνεννοησία. Δεν προβλέπει πουθενά το καταστατικό της E-Trikala ότι πρέπει να υπάρχει στο Δ.Σ. εκπροσώπηση του ΤΕΕ. Το 95% των μετοχών της εταιρείας το κατέχει ο Δήμος και το 5% το Επιμελητήριο.

Στη σύνθεση προτάθηκε ο κ. Μητσιούλης, όπως και οι κυρίες Καραμέτου και Τέγου, και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου ο κ. Ζαραμπούκας. Και γενικά αν δούμε τις συνθέσεις, θα δούμε ότι σε όλες τις εταιρείες υπάρχουν άτομα από όλους τους συνδυασμούς.

Όπως και να έγινε, εγώ το χρεώθηκα το λάθος του κ. Ράπτη, και το ανέφερα και στη συνάντηση με το ΤΕΕ».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης