Τετάρτη 03.03.2021 | Εορτάζουν: Κλεόνικος, Κλεονίκη, Νίκη, Κλεονίκω, Θεοδώρητος

Αύριο το ραντεβού Αιβάζογλου-Αμανατίδη;

ΑΘΛΗΤΙΚΑ11.06.2020 | 12:43 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Προς το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή 12/6 αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πολυσυζητημένο ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο του Α.Ο Τρίκαλα Ηλία Αιβάζογλου και τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη

Ο ισχυρός άνδρας του Α.Ο.Τ αναμένεται μέχρι τότε να έχει ολοκληρώσει κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και την Παρασκευή θα δει τον Αμανατίδη με στόχο να υπάρξει συμφωνία για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το κλίμα παραμένει πολύ καλό και υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, αρκεί να διαπιστωθεί συμφωνία και όσον αφορά το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

Ο λόγος απουσίας του προέδρου

 

Ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα απουσίαζε από τη σημερινές συναντήσεις της SL2/FL με τους Γραμμένο, Αυγενάκη, όντας και ο ίδιος μέλος της οκταμελούς επιτροπής

Ο λόγος της απουσίας του προέδρου του Α.Ο Τρίκαλα είχε να κάνει με μία σοβαρή και ανειλημμένη επαγγελματική υποχρέωση που δεν του έδωσε τη δυνατότητα να είναι παρών. Ωστόσο, είχε πλήρη ενημέρωση για τα όσα έγιναν στις δύο συναντήσεις, αν και οι απόψεις του στο θέμα της αναδιάρθρωσης είναι σταθερές και ξεκάθαρες.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop