Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αξέχαστο δωρεάν διήμερο για 250 μέλη των ΚΑΠΗ του Δ. Τρικκαίων στη Ζάκυνθο

ΤΟΠΙΚΑ05.05.2024 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ενα διήμερο, δωρεάν ταξίδι στη μαγευτική Ζάκυνθο απόλαυσαν 250 μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων στις 27 και 28 Απριλίου 2024.

Επρόκειτο για ταξίδι που είχε προγραμματιστεί από το 2023, όταν αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας ήταν ο νυν Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς. Τα μέλη των ΚΑΠΗ συνόδευε η νυν αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμητρα Νάτσινα, ως υπεύθυνη για την πραγματοποίηση του προγράμματος, σε ένα διήμερο με επισκέψεις σε αξιοθέατα, παραλίες και ναούς του νησιού.

Το σημαντικό ήταν, η δωρεάν φιλοξενία των τρικαλινών από τον όμιλο Xenos Hotels & Resorts, ο οποίος προσέφερε και εκδήλωση στο Tsivili Water Park. Σημειώνεται ότι ο όμιλος, είχε προσφέρει την περίοδο των πλημμυρών, υλική συνδρομή (είδη διατροφής, νερό, κλινοσκεπάσματα) στον Δήμο Τρικκαίω, που κατευθύνθηκε σε πλημμυροπαθείς, ορισμένοι εκ των οποίων βρίσκονταν ανάμεσα στους εκδρομείς. Τον ιδιοκτήτη του ομίλου, κ. Χρήστο Ξένο, ευχαριστεί ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, για τη σημαντική συνεισφορά του την περίοδο των πλημμυρών, αλλά και για τη δωρεάν φιλοξενία και συνεργασία το διήμερο για τους 250 τρικαλινούς και τρικαλινές στο όμορφο νησί του Ιονίου. Τόνισε, επίσης, τη σημασία και την έμφαση που δίνει ο Δήμος Τρικκαίων στην ενίσχυση της λειτουργίας και των δράσεων των ΚΑΠΗ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης