Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Αξιόλογο το έργο του ΦΙ.ΛΟ.Σ. το 2018

ΤΟΠΙΚΑ24.01.2019 | 7:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πλούσια σε δράσεις και εκδηλώσεις χαρακτηρίστηκε η περασμένη χρονιά για τον Φιλολογικό Ιστορικό Λογοτεχνικό Σύνδεσμο Τρικάλων (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.).

Τα μέλη και οι φίλοι του Φιλολογικού Ιστορικού Λογοτεχνικού Συνδέσμου συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Φ.Ι.ΛΟ.Σ. για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο έργο που παρήχθη το περασμένο διάστημα, ενός έργου που προάγει την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου.

Ο Φιλολογικός Ιστορικός Λαογραφικός Σύνδεσμος Τρικάλων τον περασμένο χρόνο προχώρησε στην διοργάνωση μιας σειράς εκδηλώσεων.

Μεταξύ αυτών σειρά διαλέξεων που διοργανώθηκαν στα Τρίκαλα με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων.

Στις δράσεις του Συνδέσμου στάθηκε η απερχόμενη πρόεδρος κα. Ναυσικά Μουλά που έκανε λόγο πολύ καλή χρονιά με «πλούσιες» δράσεις σε επιστημονικό επίπεδο και το 2018 απονεμήθηκε το βραβείο «Φιλίας» για το 2017 στον Τρικαλινό ποιητή τον Ηλία Κεφάλα, έγιναν παρουσιάσεις βιβλίων και προχωρήσαμε στη έκδοση των «Τρικαλινών» κ.α.

Σχετικά με τις επόμενες δράσεις ανέφερε ότι ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ. ακόμα δεν έχει αποφασίσει κάποιο πρόγραμμα, κάτι που θα γίνει εν καιρώ.

Λίγο πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική συνέλευση ενώ αργότερα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή