Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αξιοποίηση των υδάτινων πόρων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ07.03.2024 | 4:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η κρίση στη Θεσσαλία δημιουργεί μια ευκαιρία να γίνει σωστή αξιοποίηση των υδάτινων πόρων, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξή του στον Real fm, με αφορμή την παράδοση του master plan για τη Θεσσαλία, της HVA International στον πρωθυπουργό.

Όπως είπε ο ΥπΑΑΤ το master plan περιλαμβάνει καινοτόμες προτάσεις και σύγχρονες υποδομές που πιθανόν είναι πιο οικονομικές από τις φαραωνικού τύπου κατασκευές που είχαν σχεδιαστεί πριν από χρόνια, ορισμένες εκ των οποίων σήμερα είναι εκτός εποχής και πραγματικότητας. Σημείωσε δε, ότι γίνονται στοχευμένες προτάσεις για μικρότερα έργα με μεγαλύτερη διασπορά κάλυψης και με στόχο μεγαλύτερη συγκράτηση των υδάτων.

Επί του master plan, όπως είπε ο υπουργός, ξεκινά διαβούλευση του πρωθυπουργού με θεσμικούς φορείς της Θεσσαλίας και αγρότες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης