Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Χρήστος Μιχαλάκης:

«Άξιος πρεσβευτής της λαϊκής μας μουσικής και παράδοσης ο Σ. Γοργογέτας»

ΤΟΠΙΚΑ21.03.2023 | 6:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα συγχαρητήριά του στον Σωτήρη Γοργογέτα και την κομπανία του εκφράζει με δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, για την συμμετοχή και τις διακρίσεις σε φεστιβάλ στις ΗΠΑ.

Όπως τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης «Η αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς του Σωτήρη Γοργογέτα στην δημοτική και λαϊκή μας παράδοση είναι δεδομένη, καθώς το πολυποίκιλο έργο του αποτελεί σημείο αναφοράς σε πολλαπλό επίπεδο. Παράλληλα, αποδεικνύει συνεχώς με την δράση του, πως αποτελεί άξιο πρεσβευτή του τόπου μας και των παραδόσεών του, σε όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης.

Σε αυτό το πλαίσιο θα ήθελα να τον συγχαρώ προσωπικά για τις ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις που έλαβε σε Φεστιβάλ Δημοτικών Χορών και Τραγουδιών στο Φοίνιξ της Αριζόνα των ΗΠΑ, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο, για μία ακόμη φορά, την παραδοσιακή μας μουσική και τους δημοτικούς μας χορούς, μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό και με εκατοντάδες διαγωνιζόμενους. Η ανάδειξή του ως του καλύτερου παραδοσιακού τραγουδιστή της διοργάνωσης και η απονομή του πρώτου βραβείου και του χρυσού μεταλλίου, έρχεται ως αναγνώριση της αγάπης του και της προσφοράς του στον λαϊκό μας πολιτισμό.

Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ την κομπανία του Σωτήρη Γοργογέτα, η οποία βραβεύτηκε και αυτή, υπό τους ήχους της οποίας τα χορευτικά συγκροτήματα «Titanes» (εφηβικό) και «Enomeni» (μεγάλο) που συμμετείχαν στον διαγωνισμό έλαβαν μετάλλια και διακρίσεις».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης