Τρίτη 02.03.2021 | Εορτάζουν: Ευθαλία, Θάλια, Θάλεια, Ευθαλίτσα, Ευθαλιώ, Θαλίτσα, Θαλιώ, Τρωάδιος, Τρωάδης, Τρωάδος, Τρωάς, Τρωάδα, Τρωαδία, Τρωάδη, Τρωαδίτσα

Baby Cup Trikala 2019 από τον ΣΟΑΤ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ31.05.2019 | 11:25 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Με την πρωτοβουλία του ΣΟΑΤ πραγματοποιήθηκε το BABY CUP TRIKALA 2019, μια αγωνιστική παιδική γιορτή ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με την συμμετοχή 500 μικρών αθλητών από 18 συλλόγους ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της Κεντρικής Ελλάδας.
Στους αγώνες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν για πρώτη φορά νέοι αθλητές αποκομίζοντας αγωνιστική εμπειρία και οι παλαιότεροι να την βελτιώσουν.
Στόχος των αγώνων αυτών ήταν η εξοικείωση, η εμπειρία, η γνωριμία και προσαρμογή για τους μικρότερους στον αγωνιστικό τομέα.
Σε αυτή την γιορτή για το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ συμμετείχαν 500 περίπου μικροί αθλητές από την Κεντρική Ελλάδα.
Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές-ριες όλων των συλλόγων στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι μπορούν.
Στην διοργάνωση αυτή ο ΣΟΑΤ είχε την μεγαλύτερη ομάδα, φυσικό ως διοργανωτής, και οι μικροί αθλητές που αγωνίστηκαν τα πήγαν περίφημα. Η μεθοδική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Συλλόγου αποδίδει καρπούς και μέσα από αυτά τα παιδιά θα αναδειχθούν εξαιρετικά ταλέντα, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση του ΣΟΑΤ.
Στιγμές χαράς και αισιοδοξίας χάρισαν με την απόδοση τους οι μικροί αθλητές του ΣΟΑΤ …μας ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο της παιδικής τους αθωότητας, σε αγώνες δίχως σκοπιμότητες, βιώνοντας πολύ έντονα συναισθήματα και κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα.
Δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι γιατί ο πρώτιστος σκοπός των αγώνων αυτών ήταν η συμμετοχή και η διατήρηση της επαφής των αθλητών με το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος.

Στους συμμετέχοντες δόθηκε μικρό αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.
Υπήρξε έντονος ανταγωνισμός, πραγματοποιήθηκαν πολύ εξαιρετικές συναντήσεις και οι μικροί αθλητές καταχειροκροτήθηκαν.
Αβίαστα προκύπτει το συμπέρασμα του σοβαρού, εντατικού και σπουδαίου αθλητικού έργου που επιτελείται στον ΣΟΑΤ με την πλέον σφαιρική ερμηνεία της έννοιας του αθλητισμού.
Ο ΣΟΑΤ στα πλαίσια της εκδήλωσης βράβευσε την Ολυμπιονίκη και αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Αποστόλη Τεληκωστόγλου αθλητή της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης που αποτελούν αθλητικά πρότυπα στα μικρά παιδιά και την διεθνή διαιτητή Αναστασία Κοτρώτσιου.
Να ευχαριστήσουμε θερμά μέσα από την καρδιά μας τους εθελοντές μας, γιατί χωρίς αυτούς η οργανωτική επιτυχία δεν θα ήταν δυνατή.
Τους γονείς που εμπιστεύομαι στον Σύλλογο μας τα παιδιά τους, τους αθλητικούς συλλόγους της Κ. Ελλάδας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και στους χορηγούς μας που συνέβαλλαν στην όμορφη διοργάνωση.
Να ευχαριστήσουμε επίσης Ερυθρό Σταυρό που η προσφορά τους ήταν πολύ σημαντική και αναγκαία.
Για τον ΣΟΑΤ
Νίκος Παϊταρίδης

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop