Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

Μπαγλατσάκος: «Πιο έτοιμος από ποτέ για το Enfusion”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ19.07.2019 | 1:04 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

O μαχητής του Mallios Team, Στέφανος Μπαγλατσάκος θα παίξει στο Enfusion που θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου στη Γερμανία.

Τη συμφωνία έκλεισε ο ατζέντης, Γιώργος Περγιάλης και το ματς του Μπαγλατσάκου θα γίνει στα 65 κιλά με αντίπαλο τον Γερμανό kickboxer, Andrej Bruhl που έχει αγωνιστεί και στο GLORY.

Ο Τρικαλινός πρωταθλητής προετοιμάζεται αυτό τον καιρό στην πόλη μας, υπό τις οδηγίες του πρώτου δάσκαλού του Φώτη Γεωργόπουλου και όπως γίνεται κατανοητό για εκείνον δε θα υπάρξουν φέτος καλοκαιρινές διακοπές, αφού απαιτούνται θυσίες για να ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο.

Ο Στέφανος Μπαγλατσάκος που έχει καθιερωθεί πλέον στην Elite του ελληνικού Kick Boxing, δίνει συνεχώς αγώνες στο εξωτερικό απέναντι σε αξιόλογους αντίπαλους και η μάχη του με το Γερμανό αθλητή στις 7 Σεπτεμβρίου θα είναι η πιο δύσκολη και πιο σκληρή από όλες.

Αν δε καταφέρει να κερδίσει αυτομάτως θα ανέβει και άλλο επίπεδο και θα αποδείξει ότι είναι για μεγάλα πράγματα τα επόμενα χρόνια.

Ο Στέφανος Μπαγλατσάκος, μίλησε στην «ΕΡΕΥΝΑ» για αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση τονίζοντας τα εξής:

«Θα είμαι στο 100/100 έτοιμος για αυτό τον αγώνα. Το θέλω πολύ και η προετοιμασία μου είναι στα κόκκινα. ‘Εχω την τύχη να παίξω με έναν καλό αθλητή. Το promotion του Enfusion τον πιστεύει και θα είναι μία σημαντική νίκη για μένα εάν έρθει, αλλά και για όλους δίπλα μου. Θα είμαι πιο έτοιμος από ποτέ για το Enfusion”.

 

Eν συνεχεία ο Τρικαλινός πρωταθλητής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους ανθρώπους τον στηρίζουν και είναι δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου όπου αποτελείται από τον προπονητή μου Γρηγόρη Μάλλιο και Νίκο Γκίκα τον προπονητή μου στην ενδυνάμωση Κωνσταντίνο Φλίγκο ,τον διαιτολόγο μου  Ανδρέα Κωνσταντουδάκη τον cutman μου Κωνσταντίνο Βαλάκη και την εταιρία force1! Επίσης τον δάσκαλο Γιώργο Μάλλιο που έχω την τύχη να προπονούμαι μαζί του ,καθώς και τον πρώτο μου προπονητή και δάσκαλο Φώτη Γεωργόπουλο.Τα αδέρφια Άννινους με το crossfit Τrikala που με προπονούν για τον καιρό που είμαι στην πόλη μου. Τέλος ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στηρίζει και μου δίνει δύναμη σε ότι κάνω!»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop