Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

Μπαμ με Παπαχρήστο η Μπάρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ26.07.2019 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ακόμη μια σούπερ μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Μπάρας, που απέκτεισε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Αχιλλέα Παπαχρήστο ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία με τον Δικέφαλο Πυργετού.

 

Μιλάμε για ένα παίκτη ο οποίος το τελευταίο διάστημα δέχτηκε κρούσεις από αρκετές ομάδες αλλά τελικά δέχτηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον  Αχιλλέα επιλέγοντας στο φινάλε την ομάδα της Μπάρας.

 

Καθοριστικό για την έλευση του Παπαχρήστου στην έλευση του σωματείου έπαιξε η φιλία με τον συμπαίκτη του  Κώστα Θέμελη αλλά και τον προπονητή του πλέον Κώστα Ευριπίδη Κωστόπουλο.

 

Εκτός από καλός παίκτης είναι και άριστος χαρακτήρας, ο οποίος γνωρίζει καλά τι σημαίνει πρωταθλητισμός σε μία ομάδα που όπως έχουμε προαναφέρει  μοναδικός στόχος είναι ο πρωταθλητισμός.

 

Έτσι μετά την ολοκλήρωση της παραμονής του Κώστα Θέμελη στην ομάδα, ο Αχιλλέας εντάσσει στο ρόστερ του ένα παίκτη που έχει εμπειρίες από παραπάνω κατηγορίες και μπορεί να δώσει λύσεις στα μετόπισθεν αλλά και στο μεσοαμυτνικό κομμάτι.

 

Είναι δεδομένο πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις για την ιστορική ομάδα ώστε αυτή να παρουσιαστεί έτοιμη ενόψει πρωταθλήματος, με σκοπό να πρωταγωνιστεί και να επιστρέψει με αξιώσεις στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop