Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Bαβάτσικος: “Είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ11.04.2024 | 2:03 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Για το αν θα πάνε με «όπλο» την άμυνά τους και στο 2ο παιχνίδι: «Αν δεν απατώμαι, είμαστε η 2η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αμυντικά. Η άμυνά μας είναι ένα στοιχείο του παιχνιδιού μας που μας έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά ματς φέτος. Σίγουρα η άμυνα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Η ομάδα του Ληξουρίου είναι πολύ φιλόδοξη, οργανωμένη, έχει κίνητρο, έχει και το ρόστερ να καταφέρει κάτι καλύτερο. Θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλης της χρονιάς και με “όπλο” την άμυνά μας να πάμε να κάνουμε ένα σπουδαίο “διπλό” και να ετοιμαστούμε για τη συνέχεια».

Για τον στόχο της ομάδας του απ’ την αρχή της σεζόν: «Για εμάς ο 1ος γύρος ήταν λίγο… εύκολος, γιατί είχαμε τα περισσότερα ντέρμπι εντός έδρας, τα οποία κερδίσαμε. Ο 2ος γύρος ήταν αυτό περιμέναμε. Δε γευτήκαμε τη χαρά της νίκης στα ντέρμπι, αλλά στόχος μας ήταν φέτος να σώσουμε πολύ γρήγορα την κατηγορία και να είμαστε στα play-offs. Το ότι η ομάδα βρίσκεται στα play-offs είναι ένας απ’ τους δύο στόχους που είχαμε θέσει εξ αρχής και σαν 2ο στόχο έχουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μάς αναλογεί για τη συνέχεια».

Για την έλευση του Θανάση Γιαπλέ μεσούσης της περιόδου: «Εκτιμούμε πάρα πολύ όλοι τη συνεισφορά που έχει ο Χάρης Φόρος, γιατί ήταν απ’ τους πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας. Το ότι φτάσαμε εδώ κυρίως το οφείλουμε σε αυτόν. Ήρθε ένας καινούργιος προπονητής που, κακά τα ψέματα, δεν είναι γι’ αυτήν την κατηγορία. Σε αυτές τις περιπτώσεις φέρνει μια νέα αλλαγή ψυχολογίας η έλευση νέου προπονητή. Βέβαια, συνδυάστηκαν αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία ήρθαν με τρόπο που δεν περιμέναμε ούτε εμείς οι ίδιοι, αλλά και ο κόουτς Γιαπλές δεν την ξέρει τόσο πολύ την κατηγορία, δεν ήξερε τους παίκτες της ομάδας, οπότε χρειαζόταν και ο ίδιος ένα χρονικό περιθώριο. Τώρα τελείωσε η κανονική περίοδος, ξεκίνησαν τα play-offs και, γνωριζόμαστε ή όχι, πρέπει να μπει λίγο και το εγωιστικό κομμάτι μπροστά».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης