Παρασκευή 23.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Μπαίνει άσφαλτος στον κεντρικό δρόμο του Μουζακίου

ΤΟΠΙΚΑ01.08.2019 | 4:48 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μετά από τα σημαντικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην τοπική αγορά από τις εργασίες και τις τομές που έγιναν στο οδόστρωμα του δήμου Μουζακίου και συγκεκριμένα στην κεντρική εμπορική οδό της κωμόπολης, η κατάσταση εξομαλύνεται με την ασφαλτόστρωσή στην οποία προχωρά η δημοτική αρχή.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Κουτσογιάννης, απευθυνόμενος στους επαγγελματίες και στους κατοίκους της περιοχής, ενημέρωσε ότι τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μουζακίου θα προχωρήσουν άμεσα στο κλείσιμο των τομών που έχουν δημιουργηθεί με άσφαλτο.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών, για το θέμα και το πρόβλημα που είχε προκύψει, ο Εμπορικός Σύλλογος της περιοχής, και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Ηλίας Σερίφης,  είχε συνάντηση με το δήμαρχο Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη, επισημαίνοντας την αναγκαία άμεση αντίδραση της δημοτικής αρχής για την αποκατάσταση του προβλήματος πριν τον Αύγουστο. Η εγγύηση από πλευράς του δημάρχου δόθηκε και υλοποιείται ώστε κατά το διάστημα που η περιοχή υποδέχεται τους περισσότερους επισκέπτες να μη θυμίζει εργοτάξιο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop