Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

ΧΑΛΚΙΝΗ Η ΤΖΕΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ13.11.2019 | 11:52 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε την μεγάλη της κλάση με την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου στην Ολυμπιακή κατηγορία – 57 στο βαθμολογούμενο G1 Croatia open 2019. Ως Μέλος της Ελληνικής Προολυμπιακής Ομάδας η αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη τα κατάφερε επίσης σε ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά της Ευρώπης.
Τον 1ο αγώνα της πέρασε bye, στον 2ο την κέρδισε την Anamaria Kovcalija (CRO) 18-0, στο 3ο την Tekiath Ben Yessouf (NIG) 21-4 (2η στο African Games) και στον ημιτελικό ηττήθηκε από το No 19 στην Ολυμπιακή κατάταξη Carolena Carstens (PAN) 6-14 αφού την εγκατέλειψαν οι δυνάμεις λόγω συνεχών αγώνων. Την αθλήτρια του ΣΟΑΤ κοουτσάρισε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Ζηνέλης.
Ο προπονητής της, Νίκος Παϊταρίδης δήλωσε: «εξαιρετική επίδοση για την Φανή με την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στο συγκεκριμένο βαθμολογούμενο τουρνουά με πολύ υψηλό δείκτη δυσκολίας. Έτσι πήρε τους πολύτιμους Ολυμπιακούς βαθμούς που μας φέρνουν πιο κοντά στον στόχο μας που είναι η είσοδος στην Ολυμπιακή Ομάδα της χώρας μας. Εάν τα καταφέρει, που είναι πολύ πιθανό, θα μιλάμε για ένα σπουδαίο επίτευγμα, καθώς θα είναι η μικρότερη σε ηλικία που έχει ενταχθεί στην Ολυμπιακή Ομάδα. (2 Γυναίκες και 2 Άνδρες). Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 5 G1 που αγωνίστηκε με την ιδιότητα του μέλους της Προολυμπιακής ομάδας, κατέκτησε και στα 5 μετάλλιο (2 Αργυρά, 3 Χάλκινα – Austrian – Albanian – Greece – Serbian – Croatian) δικαιώνοντας τους υπεύθυνους».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης