Τρίτη 02.03.2021 | Εορτάζουν: Ευθαλία, Θάλια, Θάλεια, Ευθαλίτσα, Ευθαλιώ, Θαλίτσα, Θαλιώ, Τρωάδιος, Τρωάδης, Τρωάδος, Τρωάς, Τρωάδα, Τρωαδία, Τρωάδη, Τρωαδίτσα

Χαραλαμπίδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ26.01.2021 | 1:28 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μιλώντας στο τέλος του αγώνα στην κρατική τηλεόραση: «‘Ηταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ξέραμε ότι θα παίζαμε με μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο. Μία ομάδα που είναι οργανωμένη για Σούπερ Λιγκ 1 με όλα όσα έχουν φτιάξει οι Αφοι Τσιριγώτη.
Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε . Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιστεύω ότι κινδυνέψαμε και πολύ από τον αντίπαλο ενώ θα μπορούσαμε και να προηγηθούμε με τον Πέλκα. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε αλλά πιστεύω ότι μετά κρατηθήκαμε πολύ πίσω και λόγω του νεαρού της ηλικίας αλλά και γιατί θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος πίεσε πάρα πολύ και το αποτέλεσμα πιστεύω πως ήταν δίκαιο».
Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας είπε: «Εμείς είμαστε μία νεανική ομάδα που έχει στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να βγάλουμε τα νέα παιδιά και να τα βελτιώσουμε και μέσα απ’ αυτό να σωθεί εύκολα η ομάδα και να μην υπάρχει άγχος για τα νέα τα παιδιά. Ένα άγχος που σήμερα μας κυρίευσε…»

Σπανός: «Ευχαριστημένος από την απόδοση, όχι το αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του αγώνα, Δημήτρης Σπανός, στο πλαίσιο του αγώνα (1-1) με τα Τρίκαλα και της ισοπαλίας στο γήπεδο της Νεάπολης, είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε την κυριαρχία, αν εξαιρέσω ένα κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου».
Και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε ένα γκολ αλλά πιέσαμε και προσπαθήσαμε να απαντήσουμε και φτάσαμε πολλές φορές κοντά στο γκολ. Στο τέλος, είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση, όχι όμως από το αποτέλεσμα και το τελικό 1-1. Στόχος μας είναι να σωθούμε εύκολα και όλα τα άλλα έρχονται…».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop