Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Χήρας: Θα ανταποδώσω τις επισκέψεις

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ22.02.2023 | 5:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δεν θα παραβρεθώ σε καμία κομματική εκδήλωση, αλλά θα ανταποδώσω τις επισκέψεις σε όσους υποψηφίους με τίμησαν στη δική μου εκδήλωση, τόνισε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο Θεόδωρος Χήρας.

Όπως είπε «Εγώ σαν επικεφαλής και της αντιπολίτευσης, αλλά και του νέου συνδυασμού που έχει ενεργά στελέχη όλων των παρατάξεων, ξεκαθάρισα ότι εγώ δεν θα παραβρεθώ σε καμία εκδήλωση κανενός κόμματος. Αντιθέτως, θα πάω σε εκδηλώσεις όσων μας τίμησαν με την παρουσία τους στη δική μας εκδήλωση.

Πήγαν πολλά στελέχη μου στον κ. Τσίπρα, και πολύ καλά κάνανε. Οπότε τονίζω ξανά, ότι εγώ πήγα στην εκδήλωση του κ. Χατζηγάκη για να ανταποδώσω την επίσκεψη, όπως και θα πάω στις αντίστοιχες εκδηλώσεις του κ. Σιμορέλη, του κ. Ηλιάδη κλπ. Σε κομματική εκδήλωση όμως δεν θα πάω.

Το δικό μας νέο εγχείρημα δεν αποτελείται μόνο από άτομα δικά μου και του κ. Τσιούτσια. Περιλαμβάνει πολλά νέα άτομα στην πολιτική και επιθυμούν από τώρα να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης