Τετάρτη 19.01.2022 | Εορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων – ΧΟΤdance: Οι εγγραφές άρχισαν. Χορέψτε μαζί μας!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ03.09.2019 | 2:37 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Οι εγγραφές άρχισαν – Xορέψτε μαζί μας» είναι το φετινό μότο του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων, ο οποίος είναι έτοιμος να ξεδιπλώσει τα νέα του σχέδια και να κατακτήσει νέες κορυφές ! Άνοιξε για φέτος τις πόρτες του και καλεί όλους να γνωρίσουν το ανανεωμένο του  φετινό πρόγραμμα αλλά και τα νέα πακέτα προσφορών!

– Τα τμήματα Παραδοσιακού χορού (αρχαρίων, ημιπροχωρημένων και προχωρημένων) είναι έτοιμα ,με το γνωστό κλίμα ενθουσιασμού και πάθους που χαρακτηρίζει τον ΧΟΤ, να αγκαλιάσουν νέα μέλη όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων προσφέροντας σε κάθε μάθημα τη δυνατότητα εκμάθησης χορών όλων των γεωγραφικών περιοχών της χώρας με τους κορυφαίους στο χώρο χοροδιδασκάλους μας. Οι δε μουσικοχορευτικές παραστάσεις του μοναδικές όχι μόνο στη πόλη μας αλλά στη χώρα μας!

– Οι ομάδες  σύγχρονου – μοντέρνου –  jazz χορού του ΧΟΤdance θα γεμίσουν τις μέρες μας με το δυναμισμό,  τη συναισθηματική εκτόνωση  και τη μαγική ατμόσφαιρα που εμπεριέχει η υψηλή τέχνη του χορού, οργανώνοντας από φέτος και θεματικά μαθήματα τα οποία θα μείνουν αξέχαστα σε όλους!! Ο ΧΟΤdance είναι χαρούμενος να αναλάβει  τα νέα μέλη, από τον πιο μικρό ως και τον πιο μεγάλο, πλάθοντάς του μια χορευτική και μουσική παιδεία υψηλής αισθητικής. Οι  παραστάσεις του XOTdance χαρακτηρίζονται για την υψηλή αισθητική και την πρωτοπορία!

– Τα γυμναστικά τμήματα του ΧΟΤ( Zumba Fitness , Barre a terre, Yoga, Yoga Εγκύων,Pilates και  Personal Training), ανανεωμένα περισσότερο από ποτέ, παρέχουν για τη νέα χρονιά τις πιο χαμηλές τιμές!!

Τα τμήματα Zumba Fitness, ένας εκρηκτικός και αποτελεσματικός συνδυασμός χορού και γυμναστικής ,απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και υπόσχονται απώλεια λίπους και εκγύμναση άμεσα και μέσα στο πιο κεφάτο κλίμα.

Το Barre a Terre Πρόκειται για αρμονικές κινήσεις στο έδαφος υπό την μελωδία κλασικής μουσικής που ενίοτε γίνονται χορογραφημένα και αποσκοπούν στην ενδυνάμωση των ποδιών και του κορμού , στη βελτίωση της στάσης του σώματος, στην ευλυγισία και στην αποκατάσταση τραυματισμών των μυών.

Το Barre a Terre καταφέρνει να ‘’ξεκλειδώσει’’ τις αρθρώσεις, να πετύχει συντονισμό της κίνησης και σύσφιξη του σώματος, απευθυνόμενο σε όλες τις ηλικίες και σε όσους θέλουν να αφιερώσουν λίγες ώρες ευεξίας!

Η Hatha Yoga, καθώς και το τμήμα Yoga Εγκύων, καλεί όλους να δοκιμάσουν τις αναζωογονητικές και θεραπευτικές επιδράσεις της γιόγκα στην ψυχή και το σώμα, δίνοντας βάρος στην ορθοσωμία , την ενδυνάμωση, τη γράμμωση  και την ελαστικότητα του σώματος, ενώ για τις μέλλουσες μητέρες…καταστά την περίοδο της εγκυμοσύνης πιο εύκολη, πιο ομαλή και πιο όμορφη.

Το τμήμα Pilates είναι και φέτος έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους φίλους αυτού του παγκοσμίως δημοφιλούς και κυρίως υγιούς για το σώμα τρόπου άσκησης, αφού αποφεύγει την παραμικρή καταπόνιση, ενώ υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα. Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες,  με ειδικό ασκησιολόγιο.

Λειτουργούν τμήματα Personal Training από τους γυμναστές τις σχολής, απευθυνόμενα ακόμη σε άτομα με ειδικές σωματικές παθήσεις.

Λειτουργούν επίσης τμήματα Hip hop, Latin, Salsa, Kizomba, Argentino Tango.

Για πληροφορίες στις αίθουσες του ΧΟΤ: – Ιπποκράτους 10 , τηλ: 24315 50893 – 6973817097

Μαυροκορδάτου 7 Τηλ. 24310 77798 – 6975208711

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020