Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Χόρεψαν και έκοψαν την πίτα τους τα μέλη του Γεωπονικού Συλλόγου Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ17.02.2020 | 5:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή 16/02/2020 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Τρικάλων στο κέντρο “Καλαντζής” στην Πηγή Τρικάλων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σκρέκας Κωνσταντίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της πολιτικής ηγεσίας του ΥπΑΑΤ για την πρωτογενή παραγωγή, τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη αναληφθεί και το σύστημα γεωργικών συμβουλών που ετοιμάζεται να τρέξει στο επόμενο διάστημα, καθώς και στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι γεωπόνοι σε όλα τα στάδια των καλλιεργειών . Ευχαριστήρια  επιστολή απέστειλε ο Βουλευτής και μέλος του Συλλόγου μας κ. Λιούτας Αθανάσιος, ενώ την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού & Πολιτικής Γης κ. Μπάρδας Ντίνος.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις του Νομού για τα δώρα που μας προσέφεραν!

Το Δ.Σ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020