Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Χορόπολις: 4η Μουσικοχορευτική Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ12.06.2024 | 8:37 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στο χορό και στο τραγούδι, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι φίλοι της παράδοσης, στο γραφικό Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, στις 19:30, χορευτές από 6 πολιτιστικούς συλλόγους του νομού, θα κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή χορευτική χρονιά. Θα συμμετέχουν χορευτικές ομάδες, παιδιών και ενηλίκων, από τους εξής συλλόγους:

-Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος “Χορόπολις”

-Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γόμφων

-Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Γριζάνου

-Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος Λεπτοκαρυάς

-Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Τζούρτζιας Αθαμανίας

-Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 20ου Δημοτικού Σχολείου

Θα παρουσιάσουν ένα δίωρο πρόγραμμα με χορούς απ’ όλες τις πολιτισμικές κοινότητες της Ελλάδας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της ελληνικής μας παράδοσης… μια μουσική πανδαισία με μελωδίες από Θεσσαλία, Ήπειρο, Βλάχους, Μακεδονία, Θράκη, Πόντο, Αιγαίο, Κρήτη και Μικρά Ασία.

Η συνέχεια της ελληνικής παράδοσης στηρίζεται στους δια βίου χορευτές και επειδή «ο χορός ενώνει» και αποτελεί δικαίωμα στον κάθε συμμετέχοντα, ο κάθε χορευτής θα «σύρει» πρώτος από ένα χορό.

Θα ακολουθήσει γλέντι και χορός.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τον συντονισμό της εκδήλωσης, θα έχουν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Παιδαγωγοί Χορού, κ. Δημουλάς Δημήτρης και κα. Τσατσαρώνη Μαρία.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης