Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Συνεχίζει τις εργασίες στο Παλαιοχώρι Καλαμπάκας η Π.Ε. Τρικάλων

Χρ. Μιχαλάκης: Αποκαθιστούμε τα προβλήματα σε κάθε σημείο του Νομού

ΤΟΠΙΚΑ19.10.2023 | 5:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες στο Παλαιοχώρι Καλαμπάκας για την αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από το διπλό χτύπημα της κακοκαιρίας τον περασμένο μήνα.

Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων επιχειρούν ακατάπαυστα τόσο για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου, όσο και για την επίλυση όλων των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Όπως τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης «προχωράμε σε αποκατάσταση όλων των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο που άφησε πίσω της η κακοκαιρία. Παρά το γεγονός ότι το εύρος των προβλημάτων είναι μεγάλο, μπορέσαμε και προχωρήσαμε με άμεσες παρεμβάσεις στα περισσότερα σημεία.

Στο Παλαιοχώρι οι καταστροφές είναι μεγάλες, αλλά επιχειρούμε στην περιοχή από την πρώτη στιγμή με μηχανήματα και ήδη οι εργασίες έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό.

Είμαστε δίπλα σε κάθε κάτοικο, σε κάθε σημείο του Νομού, αποκαθιστώντας τις ζημιές που προκλήθηκαν».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης