Η τελετή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, με τον Αντιπεριφερειάρχη να τονίζει πως «είμαστε εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους Ήρωες των Αγώνων του Έθνους μας, που με αυταπάρνηση έδωσαν μέχρι και την ζωή τους για την υπεράσπιση της Πατρίδας. Το παράδειγμά τους αποτελεί φάρο ελπίδας για όλους μας και διαχρονικό μήνυμα Ελευθερίας και Δημοκρατίας στα πέρατα της οικουμένης»." /> Χρ. Μιχαλάκης: Διαχρονικό μήνυμα Ελευθερίας και Δημοκρατίας - Η ΕΡΕΥΝΑ
Τρίτη 29.11.2022 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Με μία λιτή τελετή η Π.Ε. Τρικάλων τίμησε τους πεσόντες του Υψώματος 731

Χρ. Μιχαλάκης: Διαχρονικό μήνυμα Ελευθερίας και Δημοκρατίας

ΤΟΠΙΚΑ27.10.2022 | 3:29 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Φόρο τιμής στους πεσόντες του Υψώματος 731, αλλά και σε όλους όσους πολέμησαν και έδωσαν το αίμα τους για την Πατρίδα, απέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, να καταθέτει στεφάνι το πρωί της Πέμπτης στο χώρο του μνημείου.

Στη λιτή τελετή παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Μπάρδας, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Καπανιάρης και ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παπακωνσταντίνου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, με τον Αντιπεριφερειάρχη να τονίζει πως «είμαστε εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους Ήρωες των Αγώνων του Έθνους μας, που με αυταπάρνηση έδωσαν μέχρι και την ζωή τους για την υπεράσπιση της Πατρίδας. Το παράδειγμά τους αποτελεί φάρο ελπίδας για όλους μας και διαχρονικό μήνυμα Ελευθερίας και Δημοκρατίας στα πέρατα της οικουμένης».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης