Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Χρ. Μιχαλάκης: Ένα δημιουργικό ταξίδι ξεκινά

ΤΟΠΙΚΑ12.09.2022 | 4:45 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Έναρξη για τη νέα σχολική χρονιά την Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη να παρευρίσκεται στον Αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Ζάρκου, ευχόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μία χρόνια γεμάτη γνώση και δημιουργικότητα, χωρίς τα προβλήματα και τις ιδιαίτερες συνθήκες που υπήρχαν τις προηγούμενες χρονιές.

Στον Αγιασμό του σχολείου έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ζάρκου Γιάννης Βούλγαρης, ενώ η Διευθύντρια Γεωργία Καλλιτσουνάκη καλωσόρισε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, στη νέα σχολική περίοδο.

Αναφερόμενος στην έναρξη του σχολικού έτους ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως «το χαμόγελο που βλέπουμε στα χείλη των παιδιών μας για την επιστροφή στο σχολείο, είναι αυτό που μας δίνει δύναμη και σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο. Το ταξίδι της γνώσης, της δημιουργίας, της μάθησης ξεκινά και οι εκπαιδευτικοί μας είναι στη θέση τους για να οδηγήσουν και να καθοδηγήσουν τα παιδιά μας. Με την αμέριστη συμπαράσταση των γονέων που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του όμορφου ταξιδιού, που θα γεμίσει με τα απαραίτητα εφόδια τη νέα γενιά. Εύχομαι σε όλες και όλους μια καλή σχολική χρονιά».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης