Τετάρτη 27.09.2023 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Χρ. Μιχαλάκης για Τσιτσάνεια: Το καλό ελληνικό τραγούδι κάνει στάση στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ01.09.2023 | 5:45 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το δικό του μήνυμα για τα φετινά «Τσιτσάνεια» στέλνει ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά «Και φέτος η μουσική, το καλό ελληνικό τραγούδι, ο πολιτισμός, κάνουν μία στάση στα Τρίκαλα. Κάνουν μία στάση στον Μύλο Ματσόπουλου για τα «Τσιτσάνεια 2023» και για την μουσική παράσταση «3 πόλεις – 3 «σχολές» που συνθέτουν την ταυτότητα του ελληνικού τραγουδιού».

Με την μαγευτική φωνή της Γιώτας Νέγκα και άλλων εξαιρετικών καλλιτεχνών, θα κάνουμε μία στάση στη Θεσσαλονίκη και στον Πειραιά, για να φτάσουμε στα μοναδικά μας Τρίκαλα, σε ένα διαχρονικό μοναδικό μουσικό ταξίδι, όπως μόνο τα Τσιτσάνεια ξέρουν να μας προσφέρουν.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στηρίζουμε και αναβαθμίζουμε τον θεσμό των Τσιτσανείων, μίας διοργάνωσης που στήνεται με πολύ μεράκι και που αξίζει την αγάπη όλων μας.

Με μελωδικές φωνές να μας συντροφεύουν σε ένα βράδυ αναπόλησης, ας αφεθούμε στη μαγεία της κάθε νότας, ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη την καθημερινότητα.

Σας καλώς όλους να είστε εκεί για να απολαύσουμε μία μοναδική μελωδική βραδιά κάτω από τον ουρανό της πόλης μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης