Τρίτη 29.11.2022 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Χρ. Μιχαλάκης: Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τις επιχειρηματικές συνεργασίες

ΤΟΠΙΚΑ17.10.2022 | 5:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας επιχειρηματική αποστολή από την Λιβύη.

Η αποστολή συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Μισράτα και μέλη του Δ.Σ., επιχειρηματίες που συμμετέχουν στην αποστολή, ο Τρικαλινός επιχειρηματίας κ. Λάμπρος Ταμπακόπουλος, που δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στην περιοχή της Λιβύης

Η επιχειρηματική αποστολή από την Λιβύη βρίσκεται στην περιοχή μας στο πλαίσιο της υπογραφής συμφώνου συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων, και μετά από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Τρικάλων για ένα ταξίδι εξοικείωσης επιχειρήσεων της λιβυκής πόλης – λιμανιού στην περιοχή μας.

Αναφερόμενος στη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε πως «είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με την πολυμελή επιχειρηματική αποστολή από την Μισράτα που βρίσκεται καλεσμένη του Επιμελητηρίου στα Τρίκαλα και να συζητήσουμε για πιθανές συνεργασίες των δύο περιοχών. Πρόκειται για μία πόλη με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα και ένα σημαντικό λιμάνι, με κομβικό ρόλο στα επιχειρηματικά δρώμενα της Λιβύης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται στο πλευρό επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, στο πλευρό των Επιμελητηρίων. Με συγκεκριμένες παρεμβάσεις ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την τόνωση και στήριξη της επιχειρηματικότητας, κάτι που αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της Περιφέρειας. Είναι δεδομένη η στήριξή μας σε επιχειρηματικές συνεργασίες για τις οποίες και θα συνδράμουμε με κάθε δυνατό τρόπο».

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες στην συνάντηση ήταν και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχής ς κ. Γιάννης Μπουτίνας και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης