Δευτέρα 20.03.2023 | Εορτάζουν: Κλώντια, Κλόντια, Κλαύδια, Κλό, Ροδιανός, Ροδινός, Ροδίνης, Ρόδης, Ροδιανή, Ροδιάνα, Ροδή, Ροδία

Χρ. Μιχαλάκης: Τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει την απώλεια

ΤΟΠΙΚΑ01.03.2023 | 7:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, εξέφρασε με ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης. Παράλληλα, τονίζει την ανάγκη να εξασφαλιστεί με κάθε τρόπο η μη επανάληψη μίας τέτοιας τραγωδίας.

Όπως σημειώνει «Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση στους τραυματίες, με ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Ο πόνος είναι μεγάλος. Ανείπωτος. Μας αγγίζει όλους. Και αυτές τις στιγμές προέχει να δοθεί το βάρος στους ανθρώπους που βιώνουν αυτές τις θλιβερές στιγμές. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει την απώλεια, καμία λέξη δεν είναι ικανή να απαλύνει την απέραντη θλίψη. Σε ένα τόπο που δυστυχώς έχει βιώσει πολύνεκρα δυστυχήματα και στο παρελθόν, με θύματα νέους ανθρώπους, παιδιά.

Η επόμενη μέρα θα είναι πιο φτωχή για την Ελλάδα, για το Νομό Τρικάλων, που μετρούν τις απώλειές τους. Και η Πολιτεία έχει υποχρέωση να αποδώσει τις ευθύνες όπου αναλογούν. Με πλήρη διερεύνηση όλων των συνθηκών που οδήγησαν στο δυστύχημα που κόστισε τις ζωές των συνανθρώπων μας. Εξασφαλίζοντας με κάθε τρόπο πως δεν θα βρεθούμε μπροστά σε παρόμοια εθνική τραγωδία στο μέλλον».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ