Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Χρήστος Μιχαλάκης: Δώστε μου δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια

ΤΟΠΙΚΑ24.05.2019 | 6:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην αυτοδιοικητική μου πορεία όλα αυτά χρόνια, επέλεξα να βρίσκομαι δίπλα στον πολίτη, να αφουγκράζομαι τα προβλήματα και τις ανησυχίες του και να αναζητούμε από κοινού λύσεις.

Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, προχωρήσαμε σε μία προσεγμένη ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και τρέξαμε μικρά και μεγάλα έργα σε όλο το Νομό. Δεν σταματήσαμε να θέτουμε στόχους και να προσπαθούμε να τους υπερβαίνουμε, δίνοντας την αναπτυξιακή ώθηση που έχει ανάγκη ο τόπος.

Οδικό δίκτυο, αθλητισμός, πολιτισμός, παιδεία, υγεία, στήριξη του αγροτοκτηνοτρόφου και του επαγγελματία, τουρισμός, περιβάλλον, στήριξη ευπαθών ομάδων, κοινωνική αλληλεγγύη, είναι μόνο μερικοί από τους τομείς που αναπτύξαμε σειρά δράσεων, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον πολίτη. Και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα που καταφέραμε είναι εξαιρετικά θετικό.

Όμως, αυτή η προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Το όραμά μας για τη Θεσσαλία του αύριο, για μία «Θεσσαλία υπέρ των πολιτών», παραμένει ανεξίτηλο, όπως και πριν εννέα χρόνια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί αυτή την μεγάλη πορεία. Γι’ αυτό και δεν δίστασα λεπτό, να βρεθώ και πάλι στην πρώτη γραμμή και να κατέλθω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη μάχη του σταυρού, εφόσον αυτό ορίζει ο «Κλεισθένης». Το έχω πει πολλές φορές, πως η λογική της καρέκλας δεν με συγκίνησε ποτέ. Δεν είναι αυτή που σε φέρνει δίπλα στον πολίτη. Δεν είναι αυτή, που σου επιτρέπει να έχει το θάρρος να τον κοιτάς στα μάτια, είτε είναι εκλογική χρονιά είτε όχι.

Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες του Νομού και τους ζητώ να μου δώσουν την δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια, στη βάση της ειλικρινούς σχέσης που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. Μακριά από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, που επέλεξα στην προσωπική μου πολιτική διαδρομή να μην έχουν καμία θέση. Μαχητικά, διεκδικητικά, χωρίς ούτε μισό βήμα πίσω σε αυτά που αξίζει ο τόπος μας, όπως τόσα χρόνια έπραξα.

Για να συνεχίσουμε να χτίζουμε μαζί την επόμενη μέρα για το Νομό Τρικάλων. Για να μπορεί ο πολίτης να βρίσκει λύσεις στα προβλήματά του σήμερα.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

με τον συνδυασμό του Κ. Αγοραστού

«Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ