Σάββατο 24.10.2020 | Εορτάζουν: Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα

Χρήστος Σινάνης: Το έργο μας μιλά από μόνο του

ΤΟΠΙΚΑ24.05.2019 | 10:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο κακός καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο στους δημότες του Δήμου Μετεώρων να γεμίσουν ασφυκτικά την κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας και τους γύρω δρόμους, στην μεγάλη συγκέντρωση του Δημάρχου Καλαμπάκας και εκ νέου υποψηφίου κ. Χρήστου Σινάνη.

Όπως άλλωστε δήλωσε και ο κ. Σινάνης, η συγκέντρωση αυτή έδειξε καθαρά ποιος θα συνεχίσει να  είναι Δήμαρχος Μετεώρων και για την ερχόμενη τετραετία.

Στην ομιλία του ο κ. Σινάνης τόνισε πως το έργο της δημοτικής αρχής «μιλά από μόνο του» και αναφέρθηκε σε σειρά παρεμβάσεων και έργων που προχώρησαν τα τελευταία πέντε χρόνια. «Μιλάμε για έργα πολλών εκατομμυρίων χωρίς να δανειστούμε ούτε ένα ευρώ! Βέβαια, γνωρίζουμε καλά, ότι υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν στα χωριά και στην πόλη μας. Έχουμε ,όμως,  τη γνώση και την εμπειρία! Γι΄ αυτό συνεχίζουμε δυνατά, και στην επόμενη τετραετία! Με την ολοκλήρωση της Ε65 και την ηλεκτροκίνηση της σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα,  αλλάζουν γρήγορα τα δεδομένα για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι ! Και θα είμαστε!».

Ο κ. Σινάνης μίλησε για ένα «πρωτόγνωρο και σκληρό  πόλεμο» που δέχθηκε η δημοτική αρχή «με συστηματικό και κατευθυνόμενο τρόπο .Κάποιοι, που ονειρεύονται να καθίσουν στην καρέκλα του δημάρχου έκαναν ό,τι  περνούσε από το χέρι τους ,για να ανακόψουν την πορεία μας. Τους δρόμους που ανοίγαμε, κάποιοι τους ναρκοθετούσαν.  Τις ευκαιρίες που δημιουργούσαμε για τον τόπο, κάποιοι τις υπονόμευαν. Τις λύσεις που προτείναμε κάποιοι προσπαθούσαν να τις τορπιλίσουν. Κι όλα αυτά, γιατί επιλέξαμε να υπηρετήσουμε το συνολικό συμφέρον του τόπου μας. Όχι το συμφέρον κάποιων τοπικών επιχειρηματικών παραγόντων που άλλοι προσεταιρίζονται. Υπηρετήσαμε το συνολικό συμφέρον του λαού μας και όχι το ατομικό όφελος.  Όχι τις ιδιοτελείς επιδιώξεις που άλλοι υπηρετούν».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Σινάνης τόνισε: « Στη ζωή μου και στην πορεία μου ως Δήμαρχος, δεν έμαθα και δεν θέλησα ποτέ να σκορπίζω ψεύτικα χαμόγελα, κούφια λόγια και ανόητες υποσχέσεις. Έμαθα να μιλώ μόνο τη γλώσσα της αλήθειας. Έμαθα να πορεύομαι με ήθος και εντιμότητα. Στις εκλογές της Κυριακής κατεβαίνουμε με σοβαρές προτάσεις και προτείνουμε καθαρές λύσεις. Στις εκλογές της Κυριακής σε καλούμε να επιλέξεις με νηφαλιότητα και ορθή κρίση. Στις εκλογές της Κυριακής σε καλώ να μας εμπιστευτείς και πάλι. Να εμπιστευτείς την ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. Να μας δώσεις δύναμη αυτοδυναμίας και ισχυρή εντολή. Να μας δώσεις αυτοδυναμία και νίκη από την πρώτη Κυριακή».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop