Τρίτη 09.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Χριστούγεννα στο Δήμο Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ06.12.2018 | 5:15 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με απόλυτη επιτυχία μέσα από αυξημένη συμμετοχή, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Πύλης για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Μετά το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Στουρναραίϊκων οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Πηγή.
Η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Πηγής, ο Σύλλογος διδασκόντων, το Νηπιαγωγείο της Πηγής, τα παιδιά με τα όμορφα τραγούδια τους, με τα κάλαντα, με τα θεατρικά τους έδωσαν το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχαν τον πρώτο λόγο. Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Πηγής και έδωσαν μία άλλη νότα.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Πύλης καλωσόρισε τους γονείς λέγοντας: «…..Σαν Δήμος Πύλης, σαν Δημοτική Αρχή, πιστοί στο ραντεβού μας, σταθεροί στην προσπάθειά μας, για καθιέρωση των εκδηλώσεων, ως θεσμό, συνεχίζουμε και φέτος. Με επίκεντρο τα παιδιά. Γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των ημερών αυτών. Είμαστε εδώ, για να πούμε σε όλους ότι και ο πεδινός όγκος του Δήμου μας, έχει τις δικές του ομορφιές, έχει τους δικούς του ανθρώπους».
Από την πλευρά του και ο δήμαρχος Πύλης έστειλε τις ευχές του, τονίζοντας «Και αυτές τις μέρες, ας μην αφήσουμε κανέναν συνάνθρωπό μας, να νιώσει μόνος του».
Κάπως έτσι οι εκδηλώσεις στο δήμο Πύλης συνεχίζονται ενώ η επισκεψιμότητα αναμένεται τις επόμενες μέρες να αυξηθεί κατακόρυφα με την πληρότητα να είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα για την περιοχή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης