Πέμπτη 21.01.2021 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Χριστουγεννιάτικο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο

ΤΟΠΙΚΑ19.12.2018 | 4:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Φέτος στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο, η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα  είναι ζεστή και ξεχωριστή, γεγονός το οποίο το κάνει να ξεχωρίζει και να αποτελεί πόλο έλξης μέσα στο πνεύμα των ημερών.

Οι φωτεινές διαδρομές μέσα στους δρόμους του, ο πρωτότυπος στολισμός, η φάτνη και η γιορτινή αύρα, που απλώνεται και σε όλο τον Δήμο Τρικκαίων, δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα. Ήδη αυτό αποτυπώνεται στην προσέλευση του κόσμου  που αρχίζει πλέον να επανέρχεται στο αγαπημένο του Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο.

Οι καταστηματάρχες δηλώνουν ικανοποιημένοι με την γενική εικόνα που έχει πάρει φέτος το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο τόσο από πλευράς στολισμού και φωτισμού όσο και από την αύξηση της επισκεψιμότητας.  Εκτός όμως από τους παραδοσιακούς Τρικαλινούς φέτος το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο αποτελεί σημείο αναφοράς και για τους επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών από τις άλλες πόλεις.

Όσοι αναζητούν την χαρά της γιορτής, το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο τους περιμένει.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ –  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ

ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop