Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Χριστουγεννιάτικο κλίμα στην Ελάτη

ΤΟΠΙΚΑ12.12.2023 | 4:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Φωταγωγήθηκε και στην Ελάτη το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο πλαίσιο των προγραμματισμένων Εορταστικών Εκδηλώσεων εν’ όψη των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που οργάνωσε και φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και ο ΟΚΠΑΔ  του Δήμου Πύλης, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Πολιτιστικούς Συλλόγους και  άλλων φορέων.

Έτσι και στην Ελάτη την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 18.00 φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, μέσα σε μία όμορφη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα το έναυσμα το οποίο έδωσε ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας κ. Κων/νος Μπρίζης, παρουσία αρκετού κόσμου και παιδιών.

Την εκδήλωση οργάνωσαν η Αντιδημαρχία, ο ΟΚΠΑΔ ΤΟΥ Δήμου Πύλης σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ελάτης, το Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Ελάτης.

Χαιρετισμούς έκαναν η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου και ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Ελάτης κ. Κωνσταντίνος Μπρίζης.

Επίσης τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ελάτης τραγούδησαν τα Κάλαντα και διάφορα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου ,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελάτης κ. Κων/νος Μπρίζης, οι Νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Κωστάκης, η κ. Βάσω Παλλαντζά και ο κ. Παναγιώτης Τσόλας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης