Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Χρυσή» η πρώτη πανελλήνια γιορτή τρούφας στην Καλαμπάκα

ΤΟΠΙΚΑ18.04.2024 | 4:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το χρυσό βραβείο έλαβε από τα Tourism Awards, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών για τη διοργάνωση της 1ης  Πανελλήνιας Γιορτής Τρούφας που έγινε από 8 έως 11 Ιουνίου του 2023. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο θεσμό απονομής τουριστικών βραβείων στην Ελλάδα, που γίνεται κάθε χρόνο και στον οποίο συμμετέχουν εκατοντάδες επιχειρήσεις του τουρισμού από όλη τη χώρα, το δε Μουσείο έχει βραβευτεί πολλές φορές από τον θεσμό αυτό για τις δραστηριότητές του.

Η γιορτή αυτή, που φέτος θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της καθιέρωσης της Καλαμπάκας ως «Πόλη της Τρούφας» και έχει την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Μετεώρων, τον οποίο το Μουσείο ευχαριστεί θερμά.

Η επιτυχία της γιορτής αυτής ήταν πολύ μεγάλη, γεγονός που πιστοποίησε η συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών, οι οποίοι απόλαυσαν εντελώς δωρεάν χιλιάδες μερίδες μανιταρο-τρουφο-εδεσμάτων, πολιτιστικές εκδηλώσεις, σεμινάρια για την τρούφα, δραστηριότητες για τα παιδιά κ.α.

Το Μουσείο, πέραν του Δήμου Μετεώρων που προαναφέρθηκε, ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες εθελοντών, αλλά και χορηγών της γιορτής, χωρίς τη συμβολή των οποίων θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της. Ευχαριστεί, επίσης, την Περιφέρεια και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, αλλά και τον κορυφαίο Έλληνα σεφ, κύριο Λευτέρη Λαζάρου, η βοήθεια του οποίου ήταν καθοριστική τόσο κατά την προετοιμασία, όσο και κατά τη διάρκεια της.

Η φετινή γιορτή προετοιμάζεται ήδη και θα έχει πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Ραντεβού λοιπόν τον Οκτώβρη στα Μετέωρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης