Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Χρυσό βραβείο γεύσης για την ΒΙΒΙ COLA στον διεθνή διαγωνισμό Monde Selection 2023

ΤΟΠΙΚΑ10.04.2023 | 6:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η BIBI COLA με την αναλλοίωτη γεύση cola και τις… εκρηκτικές μπουρμπουλήθρες της, γοήτευσε τους κριτές του Διεθνούς Διαγωνισμού Monde Selection 2023, κατακτώντας 2 βραβεία.

Ο οργανισμός Monde Selection – World Quality Awards 2023, ακολουθώντας μια ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης, επιβραβεύει προϊόντα με βάση τα άρτια χαρακτηριστικά τους, αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους.

H BIBI COLA ZERO SUGAR, κατακτώντας το βραβείο GOLD, ξεχώρισε για την έντονη γεύση της, που μπορείς να την απολαύσεις χωρίς θερμίδες!

Η BIBI COLA CLASSIC κατέκτησε το SILVER βραβείο χάρη στην ποιότητα και την εκρηκτική της γεύση.

Εκρηκτική δεν είναι μόνο η γεύση της αλλά και η εικόνα της που με το ξεχωριστό της μπουκάλι  αναδεικνύεται ακόμη πιο έντονα ο δυναμικός της χαρακτήρας. Η συσκευασία αποτελείται από ανακυκλώσιμα υλικά… γιατί μια ΒΙΒΙ σέβεται πρωτίστως το περιβάλλον!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης