Δευτέρα 28.11.2022 | Εορτάζουν: Ειρήναρχος

…Cool o Παπαστεργίου για Κρεμμύδα

ΤΟΠΙΚΑ30.11.2018 | 10:56 πμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Τη  δήλωση του δημοτικού συμβούλου Αλέκου Πολυμερόπουλου ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος ξανά σχολίασε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, λέγοντας:

« Η αλήθεια είναι πως η δήλωση του Αλέκου μας έκανε όλους να χαμογελάσουμε. Ίσως ξεφεύγει η δήλωση του και από την ανάλυση των.. πολιτικών επιστημών και έτσι δεν μπορώ να τη μεταφράσω. Ο μόνος που ίσως πιστεύω θα μπορούσε να τον έχει βάλει να κάνει τέτοια δήλωση, είναι η…γυναίκα μου και τα παιδιά μου!

Με στεναχωρεί που η πολιτική του σκέψη έχει μείνει χρόνια πίσω και σε άλλες εποχές, τόσο που σε κάθε συμβούλιο να φαντασιώνεται ρεμούλες και κλεψιές. Αναφέρθηκε στις σχολικές επιτροπές και ότι κάτι έχει γίνει με τις επισκευές στα σχολεία, και όταν ζητήσαμε να φέρει παραδείγματα δεν έφερε κανένα. Έχει κολλήσει στην ιστορία με τα ανταλλακτικά, λέει και ο ίδιος και τα φερέφωνα του ότι ζημιώθηκε ο Δήμος με 90.000 ευρώ, είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Έχει αποδείξει ο Δήμος Τρικκαίων ότι τα τελευταία χρόνια γύρισε σελίδα και προσπαθεί να ανακάμψει οικονομικά και να είναι χρήσιμος στους δημότες του, είναι άδικο προς την ίδια την κοινωνία να γίνεται κουβέντα για λαμόγια και κλεψιές.»

Για την υποψηφιότητα του Κων/νου Κρεμμύδα και το κόστος ενός προεκλογικού αγώνα μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας:

« Θεωρώ ότι η μεγάλη πλειοψηφία της παράταξης θα ακολουθήσει το νέο επικεφαλής, τον Κων/νο Κρεμμύδα. Στο χέρι του θα περάσει και η ευθύνη για τις επαφές με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις και κινήσεις, για την προγραμματική συνεργασία.

Ομολογουμένως περάσαμε από ένα μεγάλο διάστημα διεργασιών και συζητήσεων μέχρι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της προσπάθειας. Το εγχείρημα είναι δύσκολο, ήδη 2-3 άνθρωποι που μιλήσαμε είπαν ότι θα ενδιαφέρονταν αλλά δεν είχαν τις οικονομικές προϋποθέσεις για να ασχοληθούν. Για να κάνεις μια αξιοπρεπή προεκλογική παρουσία, χρειάζεται σίγουρα ένα ποσό κοντά στις 50.000 ευρώ, και φυσικά δεν υπάρχει ταβάνι σε αυτό το έξοδο. Ίσως βέβαια βοηθήσουν κάποιοι φίλοι, αλλά το μεγαλύτερο κόστος θα το επωμιστεί ο υποψήφιος. Και μιλώντας για τον εαυτό μου, με τα 1.650 ευρώ του μισθού δεν βγαίνουν αυτά τα έξοδα.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης