Παρασκευή 30.07.2021 | Εορτάζουν: Ανδρόνικος, Ανδρονίκη, Σιλουανός, Σιλουανή, Σιλουάνα, Σιλουάνια, Κρήσκης

Δ. Φαρκαδόνας: Νέα εικόνα απέκτησαν οι χώροι άθλησης

ΤΟΠΙΚΑ28.08.2018 | 1:22 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Νέα εικόνα απέκτησαν αθλητικοί χώροι σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας μετά τις εργασίες που αναπτύχτηκαν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες. Πέραν της αισθητικής αναβάθμισης, οι χώροι θα προσφέρουν την αναγκαία ασφάλεια στους αθλούμενους.

Ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες για τη πραγματοποίηση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Φαρκαδόνας», στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκε πλαστικοποίηση με αντιολισθηρό τάπητα του αγωνιστικού χώρου (δαπέδου) έξι ανοικτών γηπέδων μπάσκετ και ενός γηπέδου τένις περιλαμβανόμενης της γραμμογράφησης και της βαφής.

Τα ανοικτά γήπεδα όπου εγκαταστάθηκε αντιολισθηρός τάπητας βρίσκονται στη τοπικές κοινότητες Πηνειάδας, Γριζάνου, Οιχαλίας, Πετρωτού και Πετροπόρου.

Οι εργασίες που εκτελέσθηκαν συνολικά στα έξι γήπεδα είναι συνοπτικά οι παρακάτω:

  1. Καθαρισμός – αστάρωμα της επιφάνειας.
  2. Διάστρωση χυτού, αυτοεπιπεδούμενου υλικού ασφαλτικής και ακρυλικής βάσης.
  3. Διάστρωση τελικής επιφάνειας με χυτό έτοιμο υλικό, ελαστικής και αντιολισθητικής υφής ακρυλικής βάσης – γραμμογράφηση γηπέδου.

Σκοπός του έργου είναι προστασία, η ασφάλεια και η αποφυγή τραυματισμών των αθλουμένων, όπως επίσης η προαγωγή και η ενίσχυση της αθλητικής παιδείας του Δήμου Φαρκαδόνας γενικότερα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop