Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Φαρκαδόνας: Σημεία Ενημέρωσης ΓΔΑΕΦΚ για πολίτες στη Θεσσαλία

ΤΟΠΙΚΑ31.10.2023 | 5:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για την ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με την διαδικασία και τα δικαιολογητικά υποβολής αίτησης για έκδοση άδειας επισκευής και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των πληγέντων κτιρίων και δη την επισκευή των ζημιών σε κτίρια, σας επισυνάπτουμε το Δελτίο Τύπου της ΓΔΑΕΦΚ όπου αναφέρονται τα σημεία ενημέρωσης των πολιτών της Θεσσαλίας. Για τους Δημότες Φαρκαδόνας το αντίστοιχο γραφείο επικοινωνίας θα βρίσκεται  στο Δήμο Τρικκαίων και θα λειτουργεί στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Τρικάλων, Ασκληπιού 18, Τρίκαλα, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2431351239.

Στα παρακάτω link βρίσκονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την ενημέρωση των πολιτών που αφορούν τη στεγαστική συνδρομή:

https://civilprotection.gov.gr/deltia-tupou/simeia-enimerosis-gdaefk-gia-polites-sti-thessalia

https://civilprotection.gov.gr/deltia-tupou/prohora-apo-ti-gdaefk-i-stegastiki-syndromi-kai-i-antikatastasi-tis-oikoskeyis-se

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης