Πέμπτη 02.02.2023 | Εορτάζουν: Υπαπαντή, Μαρουλία, Μαρούλα, Ρούλα

Δ. Φαρκαδόνας: Συνεχίζονται οι επισκέψεις σε χωριά

ΤΟΠΙΚΑ16.03.2021 | 5:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πέντε ακόμη κοινότητες επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδωνας Αγναντής με τον Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Κοσμά, ενώ σε μια από τις κοινότητες βρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Ειρήνη Κακαίτσα.

Σκοπός των επισκέψεων, να διαπιστωθούν και εκεί σε συναντήσεις με τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια, οι ζημιές και η εικόνα από τους σεισμούς οι οποίοι έπληξαν τις περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας. Και σε αυτές τις κοινότητες οι σεισμικές δονήσεις απέφεραν ζημιές σε οικίες και εκκλησίες και αναμένονται τα κλιμάκια των μηχανικών για να κάνουν την καταγραφή και να ακολουθήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για τους πληγέντες και την αποκατάσταση σπιτιών και εκκλησιών.

Οι επισκέψεις και οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν  στις κοινότητες των Σερβωτών, της Νομής, της Φανερωμένης, του Πετροπόρου και του Πετρωτού.

 

Επίσκεψη Δημάρχου

Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης μετέφερε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Παντελής Τσακίρης στον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδωνα Αγναντή και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειο Κουκώνη τους οποίους και συνάντησε κατά την επίσκεψη του στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές του Δήμου μας.

«Είμαστε δίπλα σας.  Οι δημότες του Ωραιοκάστρου σας στηρίζουν. Εκ μέρους όλων σας εκφράζω τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας», δήλωσε ο κ. Τσακίρης . Ενημερώθηκε για την κατάσταση των ζημιών και τις ανάγκες που έχουν οι κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας, ενώ ο Δήμος Ωραιοκάστρου  ξεκίνησε εκστρατεία αλληλεγγύης  συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από πολίτες, συλλόγους και σωματεία, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων.

Ο κ. Αγναντής ευχαρίστησε θερμά  τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου για τον ενδιαφέρον και την στήριξη και του ζήτησε να μεταφέρει τις ευχαριστίες του και προς τους δημότες του Ωραιοκάστρου για την αλληλεγγύη τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ