Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Μετεώρων: Γιορτή Αθλητισμού και Κοινωνικής Συνοχής στην Ασπροκκλησιά

ΤΟΠΙΚΑ10.05.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την ερχόμενη Κυριακή στις 12 Μαΐου από τις 4 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., το γήπεδο της Ασπροκκλησιάς θα φιλοξενήσει το πρώτο Πανχασιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Η διοργάνωση αυτής της πρωτοβουλίας αποσκοπεί στην προώθηση του πνεύματος του αθλητισμού και της συμμετοχής σε κοινωνικές δραστηριότητες, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να ενωθούν και να διασκεδάσουν.  Σας προσκαλούμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Ελάτε να στηρίξουμε αθλητικά τις ομάδες μας και να απολαύσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο Αθλητισμό, Κοινωνική Συνοχή και Διασκέδαση.

Ας δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες στιγμές και αναμνήσεις που θα μας ενώνουν ακόμα περισσότερο ως Δήμο Μετεώρων. Σας περιμένουμε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης