Σάββατο 08.05.2021 | Εορτάζουν: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη, Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα

Δ. Μετεώρων: Και πάλι από την αρχή…

ΤΟΠΙΚΑ10.01.2019 | 2:05 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Και πάλι από την αρχή. Αυτό μπορεί να πει κάποιος για τον κακοκαιρία στο Δήμο Μετεώρων, αφού με το που ολοκληρώνονταν ο αποχιονισμός, οι νέες χιονοπτώσεις έφεραν την ανάγκη νέων παρεμβάσεων.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Σινάνη ότι μηχανήματα υπάρχουν βρίσκονται στο δρόμο. Ο Δήμος έχει νοικιάσει το σύνολο των μηχανημάτων της περιοχής που μπορούν να βοηθήσουν, ενώ τα μηχανήματα που διαθέτει ο Δήμος βρίσκονται σε συνεχή κίνηση.

Το πρωί της Πέμπτης παρατηρήθηκε πρόβλημα με την ύδρευση της Καλαμπάκας, αφού παρουσιάστηκε πρόβλημα με την τάση του ρεύματος, αλλά λύθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Εντός της Καλαμπάκας ο αποχιονισμός προχώρησε σχετικά γρήγορα, ενώ μηχανήματα υπήρχαν σε όλα τα χωριά, ώστε να λυθούν τα προβλήματα όσον το δυνατόν ταχύτερα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στην πρόσβαση των σταβλικών εγκαταστάσεων και εκεί δίνεται βάρος για να ανοίξει η πρόσβαση.

Πάντως, ο Δήμαρχος Μετεώρων πιστεύει πως από εδώ και πέρα θα βοηθήσει και ο καιρός έτσι ώστε να φύγει πιο γρήγορα το χιόνι.

Ο κ. Σινάνης πιστεύει πως ο Δήμος διαχειρίστηκε όσο το δυνατόν καλύτερα την κατάσταση, με τα μέσα και τις δυνατότητες που διαθέτει, ενώ και οι αποφάσεις για τα σχολεία λαμβάνοντας από νωρίς, έτσι ώστε να μην δημιουργείται σύγχυση σε γονείς και μαθητές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop