Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Μετεώρων: Λογοδοσία Δημάρχου απουσία της μείζονος αντιπολίτευσης

ΤΟΠΙΚΑ09.05.2024 | 4:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων, με την δεύτερη λογοδοσία του Δημάρχου Λευτέρη Αβραμόπουλου.

Η μοναδική ερώτηση που κατατέθηκε ήταν από τον Λεωνίδα Κεραμίδα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και αφορούσε το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, ενώ από την μείζονα αντιπολίτευση το παρών έδωσε μόνο ο Μάκης Γάτσιας. Να θυμίσουμε ότι και κατά η μείζονα αντιπολίτευση απουσίαζε και από την πρώτη ειδική συνεδρίαση.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος στηλίτευσε την μη παρουσία και την μη κατάθεση ερωτήσεων από την μείζονα αντιπολίτευση, ενώ απαντώντας στην ερώτηση για το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει, αλλά και στα όσα δύναται να κάνει ο Δήμος, παρόλο που το Κ.Υ. δεν είναι αρμοδιότητά του, τονίζοντας και την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης