Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Μετεώρων: Λογοδοσία της δημοτικής αρχής στις 9 Μαΐου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ27.04.2024 | 2:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Πέμπτη 9 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, και ώρα 14:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67Α του Νόμου 3852/2010, όπως προστέθηκε με το άρθρο 7 του Νόμου 5056/2023 και ισχύει.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εγγράφονται υποχρεωτικά τα θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε Δημοτικός σύμβουλος, τα οποία αφορούν στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής κατά το δεύτερο δίμηνο ήτοι Μαρτίου-Απριλίου της θητείας της, εφόσον κατατεθούν εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου ή αποσταλούν ηλεκτρονικά στο email της γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου ή στο γενικό email του Δήμου Μετεώρων τρεις ημέρες πριν από τη συνεδρίαση, ήτοι έως 5-5-2024.

Κάθε δημοτικός σύμβουλος μπορεί να θέσει έως ένα θέμα. Εφόσον υποβληθούν συνολικά πάνω από δέκα θέματα, θα διενεργηθεί κλήρωση από το προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία πρόκειται να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη. Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως τρία θέματα που προτείνονται από συμβούλους της πλειοψηφίας.

Πέρα των ανωτέρω δέκα θεμάτων έως δύο θέματα τίθενται από τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων. Εφόσον υποβληθούν συνολικά πάνω από δύο θέματα, θα διενεργηθεί κλήρωση από το προεδρείο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης