Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Μετεώρων: Ολική αποκατάσταση του δικτύου άρδευσης στα Αμπέλια

ΤΟΠΙΚΑ01.06.2024 | 9:01 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην ολική αποκατάσταση του δικτύου άρδευσης στην περιοχή των Αμπελίων προχώρησε ο Δήμος Μετεώρων.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν τον καθαρισμό και αποκατάσταση τσιμενταυλάκων καθώς και την αντικατάσταση σωλήνων σε δίκτυο άνω των 5 χλμ. Με την ολοκλήρωση των εργασιών οι παραγωγοί της περιοχής είναι πλέον σε θέση να αρδεύσουν τις καλλιέργειες τους. Οι ζημιές που είχαν προκληθεί από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου ήταν μεγάλες ωστόσο συνεργεία του Δήμου προχώρησαν στις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών.

«Πιστοί στις δεσμεύσεις μας στεκόμαστε στον πλευρό των ανθρώπων της παραγωγής μας. Μετά από σχεδόν 30 ημέρες εργασιών ολοκληρώσαμε τις εργασίες ολικής αποκατάστασης του δικτύου άρδευσης Αμπελίων. Οι ζημιές από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου ήταν τεράστιες παρόλα αυτά κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως  δυνατό προκειμένου σήμερα οι παραγωγοί να μπορούν να αρδεύσουν τα χωράφια τους. Είμαστε στην πράξη στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων δίνοντας λύσεις στα καθημερινά τους προβλήματα» δήλωσε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης