Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Μετεώρων: Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου με απογευματινή ποδηλατάδα

ΤΟΠΙΚΑ30.05.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συμμετέχοντας στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου που είναι η 3η Ιουνίου, ο Δήμος Μετεώρων το Σάββατο 1 Ιουνίου διοργανώνει απογευματινή ποδηλατάδα. Με αφετηρία την πλατεία Δημουλά στις 19:30 το απόγευμα ξεκινάμε και κάνουμε  μια όμορφη βόλτα στις γειτονιές της Καλαμπάκας και στα ριζά των Μετεώρων. Παίρνουμε το ποδήλατο μας, φοράμε το κράνος μας και κάνουμε τη ζωή μας… ποδήλατο όπως παλιά!

Πριν την κάθε ποδηλατοβόλτα φροντίζουμε να έχουμε ελέγξει το αγαπημένο μας ποδήλατο, να έχουμε ελέγξει τα φρένα μας, να έχουμε φροντίσει το ποδηλατικό μας κράνος ώστε με ασφάλεια να απολαύσουμε τη διαδρομή που θα επιλέξουμε.

Ολοι μαζί πάμε για ορθοπεταλιές γιατί τα ποδήλατά μας όπως και τα όνειρά μας ξέρουν από ανηφοριές!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης