Πέμπτη 04.03.2021 | Εορτάζουν: Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία

Δ. Μετεώρων: Πάνω από 100 βιβλία για καρκινοπαθείς

ΤΟΠΙΚΑ20.12.2019 | 4:01 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μια κίνηση φροντίδας και ενσυναίσθησης έκαναν οι κοινωνικές δομές του Δήμου Μετεώρων Κέντρο Κοινότητας και ΚΕΠ Υγείας που διοργάνωσαν και συμμετείχαν στην εξαιρετική προσπάθεια του WinCancer.

«Αν έχεις ένα κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται», έλεγε ο Κικέρων και το μήνυμα αυτό ακριβώς έστειλαν δημότες του Δήμου Μετεώρων, που πρόσφεραν τα βιβλία τους με τις ευχές τους και αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και εστία δύναμης και θέλησης για τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι αυτές τις γιορτινές μέρες περνούν την υπέρτατη δοκιμασία σε ένα δωμάτιο κάποιου αντικαρκινικού νοσοκομείου της χώρας.

Από τις 12 έως τις 16 Δεκεμβρίου στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας  και του ΚΕΠ Υγείας μαζεύτηκαν πάνω από 100 βιβλία με μια ευχή από τους δημότες για να μοιραστούν στους καρκινοπαθείς που νοσηλεύονται κατά τη διάρκεια των εορτών.

Όπως αναφέρθηκε από πλευράς των διοργανωτών «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας, το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος στα Τρίκαλα για την προσφορά τους σε βιβλία, καθώς και τις εταιρείες στον τομέα των ταχυμεταφορών ΑCS και Speedex, οι οποίες ανέλαβαν την δωρεάν αποστολή τους. Όλοι μαζί συνέβαλαν, ώστε να στεφθεί με επιτυχία η εξαιρετική αυτή προσπάθεια του Win Cancer, που για τρίτη συνεχή χρονιά στήνει την δική του ξεχωριστή βιβλιοθήκη αγάπης και με το πρόγραμμα ΔιαβάΖΩ #3, συλλέγει βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop