Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Δ. Μετεώρων: Πίνακες δικαιούχων αποζημίωσης για ζημιές σε ελιές – ροδιές

ΤΟΠΙΚΑ29.01.2020 | 5:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Μετεώρων σας ενημερώνει ότι παρέλαβε από τον ΕΛΓΑ τους ΠΙΝΑΚΕΣ με τα πορίσματα δικαιούχων φυτικού κεφαλαίου για ζημιές σε ελαιόδεντρα και ροδιές από τον ΠΑΓΕΤΟ του ΙΑΝ. 2017.

Οι Πίνακες των δικαιούχων θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για τριάντα (30) ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 28-2-2020 και συνεπώς κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί το αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου και τα πορίσματα εκτίμησης της ζημιάς του.

Όποιος διαφωνεί με τα πορίσματα μπορεί να υποβάλλει αίτηση ένστασης για διοικητικό έλεγχο ή αίτηση επανεκτίμησης για πόρισμά του μέσα στην παραπάνω προθεσμία των τριάντα ημερών και όχι αργότερα από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020.

Οι Πίνακες αφορούν ζημιές σε ελιές – ροδιές που καλλιεργούνται στις παρακάτω Κοινότητες: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΑΥΡΑ, ΔΙΑΒΑ, ΣΑΡΑΚΗΝΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ & ΘΕΟΠΕΤΡΑ.

Για ενημέρωσή τους, οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Μετεώρων.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης