Τρίτη 09.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Δ. Μετεώρων: Σε εξέλιξη βρίσκεται η εγκατάσταση δωρεάν WiFi

ΤΟΠΙΚΑ26.02.2021 | 6:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Δήμο Μετεώρων ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αλέκος, αφουγκραζόμενος την ανάγκη των πολιτών στον τομέα της πληροφορίας και της επικοινωνίας μέσω του διαδικτύου, έδωσε εντολή για την μελέτη και εγκατάσταση access point στις πλατείες των χωριών του Δήμου.

Το όλο εγχείρημα το έχουν αναλάβει εξολοκλήρου οι δύο ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου Γιώργος Βαΐου (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός) και Χρυσούλα Κατσικά (Υπεύθυνη Πληροφοριακών Συστημάτων) και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχουν τοποθετηθεί access point σε 40 περίπου χωριά του Δήμου.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν access point στα χωριά της Δ.Ε. Μαλακασίου και λίγο αργότερα σε χωριά των Δ.Ε. Καστανιάς  και Ασπροποτάμου.

Ο Δήμαρχος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το τεχνικό προσωπικό της COSMOTE της περιοχής μας για την άψογη συνεργασία και την μεγάλη βοήθεια που προσφέρει στο όλο εγχείρημα.

Το δίκτυο έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί αποκλειστικά σε κοινόχρηστους χώρους (πλατείες) των οικισμών και απευθύνεται σε κατοίκους, διερχόμενους και επισκέπτες της περιοχής μας.

Ο Δήμος δεν είναι πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (internet) και το παρόν δημοτικό δίκτυο Wi-Fi έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένες λειτουργίες, δεν αντικαθιστά την οικιακή σύνδεση και δεν επιτρέπεται η επέκτασή του (repeaters, κ.λπ) για ιδιωτική, επαγγελματική και κάθε άλλη χρήση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης