Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Μετεώρων: Στη Δημοτική Επιτροπή η έγκριση μελέτης για τις καταστροφές από τον Daniel

ΤΟΠΙΚΑ12.05.2024 | 9:06 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε τακτική συνεδρίαση προσέρχεται την ερχόμενη Τρίτη το απόγευμα η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων με 17 θέματα να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας και μεταξύ αυτών βρίσκεται έγκριση της μελέτης με τίτλο «Αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από την πλημμύρα “DANIEL” στο Δήμο Μετεώρων», η πυροπροστασία των σχολικών μονάδων, θέματα που αφορούν δαπάνες για αθλητικές εκδηλώσεις κ.α.

Τα θέματα

 1. Λήψη απόφασης για εκλογή υδρονομέων.
 2. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες συμμετοχής του Δήμου μας στη διεξαγωγή του τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών Meteora Cup 2024.
 3. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες συμμετοχής του Δήμου μας στη διεξαγωγή του τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει η σχολή ποδοσφαίρου Καλαμπάκας «Άθλος».
 4. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες συμμετοχής του Δήμου μας στη διεξαγωγή δύο διασυλλογικών τουρνουά μίνι-βόλεϊ που διοργανώνει ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ».
 5. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες συμμετοχής του Δήμου μας στη διεξαγωγή της εκδήλωσης που διοργανώνει η «Λέσχη Τετρακίνησης Χρυσομηλιάς».
 6. Επικύρωση της υπ΄αρ. 288/2024 απόφασης Δημάρχου περί έγκρισης κίνησης υπηρεσιακού οχήματος του Δήμου Μετεώρων εκτός των διοικητικών ορίων του Δήμου.
 7. Επικύρωση της υπ΄αρ. 300/2024 απόφασης Δημάρχου περί έγκρισης κίνησης υπηρεσιακού οχήματος του Δήμου Μετεώρων εκτός των διοικητικών ορίων του Δήμου.
 8. Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διενέργειας της δημοπρασίας για την υλοτόμηση καυσοξύλευσης ατομικών αναγκών των κατοίκων της Κοινότητας Μαυρελίου, Δήμου Μετεώρων.
 9. Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διενέργειας της δημοπρασίας για την υλοτόμηση καυσοξύλευσης ατομικών αναγκών των κατοίκων της Κοινότητας Κονισκού, Δήμου Μετεώρων.
 10. Έγκριση της υπ΄αρ. πρωτ. 6298/25-4-2024 μελέτης με τίτλο «Αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από την πλημμύρα “DANIEL” στο Δήμο Μετεώρων».
 11. Έγκριση πρακτικού Ι της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Εκπόνηση μελετών και υλοποίησης μέτρων και μέσων Πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων» Υποέργο 1, προϋπολογισμού 170.928,79 € (με Φ.Π.Α. 24%).
 12. Έγκριση πρακτικού ΙII της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάθεση σύμβασης της Μελέτης :«ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ Δ.Ε.Υ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ».
 13. Έγκριση 5ου πρακτικού της Επιτροπής διαγωνισμού «Προμήθεια τροφίμων στο Δήμο Μετεώρων οικ. ετών 2023 -2024».
 14. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου στη Δημοτική Κοινότητα Ανθούσας του Δήμου Μετεώρων.
 15. Έγκριση πρακτικών πρώτης και επαναληπτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου 77 τ.μ στη Δημοτική Κοινότητα Αγίας Παρασκευής του Δήμου Μετεώρων.
 16. Έγερση μισθωτικής αγωγής για το δημοτικό κατάστημα «ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ».
 17. Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διενέργειας της δημοπρασίας για την υλοτόμηση καυσοξύλευσης ατομικών αναγκών των κατοίκων της Δ. Κοινότητας Λογγά, Δήμου Μετεώρων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης